Returneringspolitik

Alle varer købt hos www.staunp.com er omfattet af købeloven og dermed den toårige reklamationsret. Bemærk, at fejl i produkter, der er forårsaget af ukorrekt brug eller misbrug, ikke er omfattet af reklamationsretten.

De genstande, som du ønsker at returnere, skal være i ubrudt emballage og afleveret til forsendelse senest 14 dage, efter at du har modtaget din ordre.

I løbet af de 14 dage, der følger efter levering af din ordre, kan du anmode om ombytning eller refundering af varer, som du skal returnere til os i perfekt stand sammen med den originale faktura. Returnerede varer vil kun blive accepteret, hvis mærkat og original indpakning er helt intakt. StaunP kan ikke acceptere returnerede varer, hvor mærkaten er blevet fjernet, eller pakken er beskadiget.

Du er selv ansvarlig for forsendelse af returnerede varer tilbage til StaunP. Varer mistet under forsendelse vil ikke blive erstattet.

Forsendelsesomkostninger på returnerede varer betales af kunden. Dog opkræver StaunP ikke yderligere forsendelsesomkostninger ved ombytninger. Refusion for returnerede varer sker til den oprindelige købers kreditkort inden for to uger, efter at varen er sendt retur. Bemærk, at yderligere gebyrer og/eller afgifter refunderes ikke. For lande i EU inkluderes moms i det refunderede beløb.

Alle ombytninger er afhængige af, hvorvidt varer er tilgængelige.

Fejlbehæftede varer ombyttes til samme type produkt, såfremt det er tilgængeligt. Refundering for fejlbehæftede varer kan finde sted inden for 21 dage efter levering.

Ombytning og refundering kan kun finde sted som beskrevet i StaunPs  anvisninger.

Bemærk, at varer købt på udsalg ikke kan byttes. 

Returadresse
Søren Staun
Carolinelundsvej 19, 3
8700, Horsens